top of page
Banner Teste-01-01-01.jpg

teste ABD consiliere

Banner Secundar Teste-01-01.jpg

Procedeu online

simplu. eficient. profesionist. 

Meserii: Detalii

instrumente de 

analiză

Prin instrumentele noastre, încercăm să implementăm un proces de evaluare și consultanță în carieră cât mai simplu și intuitiv. Echipa noastră dedicată vă va crea un cont online și va parcurge împreună cu dumneavoastră procesul construirii propriului profil vocațional în vederea evaluării. La final, vă vom pune la dispoziție rapoartele ce conțin rezultate clare, ce pot fi interpretate cu ușurință și de utilizatorii care nu au pregătire tehnică.

Notebook and Fountain Pen
Computer with Graph

Rapoartele ABD

Consiliere

Indiferent dacă vă doriți să puteți lua decizii mult mai informate în privința carierei dumneavoastră sau să vă maximizați potențialul, rapoartele detaliate oferite de platforma noastră reprezintă un instrument esențial pentru orice persoană orientată către progres. Fie ca instrument de sine stătător, fie în combinație cu sistemele dumneavoastră existente, propunerile noastre de consultanță în carieră sunt ideale pentru a vă optimiza stilul de viață și a vă duce cariera în direcția succesului.

tipuri de teste

Gama noastră de teste cuprinde mai multe procedee menite a oferi o capacitate extinsă de evaluare a miriadelor de parametri pe care îi utilizăm în analizele noastre de dezvoltare profesională. Fiecare procedeu generează un set unic de date ce construiesc o imagine detaliată a clientului și abilităților sale.

GFS test-01.jpg

Great Full Spectrum (GFS)

Acesta este cel mai eficient instrument pentru identificarea potențialului psihoaptitudinal al unei persoane (elev, student sau adult), cu o predicție a performanței de peste 70%, testând 18 dimensiuni.

 

GFS evaluează integral tot ce ține de comportamentul, aptitudinile cognitive și interesele ocupaționale ale persoanei.

VIA test-01.jpg

Vocație, Interese, Autocunoaștere (VIA)

VIA este instrumentul de evaluare care pune în compatibilitate aspirațiile, activitățile și talentele tale cu alegerile de carieră și oportunitățile educaționale care ți se potrivesc cel mai bine. VIA testează 14 dimensiuni, fiind utilizat pentru elevi, studenți și persoane care doresc o schimbare de carieră sau intenționează să intre într-un proces de autocunoaștere.

bottom of page