top of page
Banner Partener-01-01-01.jpg

Devino partener

Echipa ABD Consiliere a dezvoltat o rețea extinsă  de parteneri prin care dorește să disemineze atât o mentalitate bazată pe un set strict de principii și valori, cât și variate proceduri, tehnici sau instrumente de training.

Încercăm să conturăm un mediu favorabil progresului și sustenabilității!

Banner Partener 2Final-01.jpg

FiloSofia

ABD Network

Filosofia Ability Development este de a face networking continuu, de a facilita dezvoltarea individuală și instituțională a partenerilor săi și de a crea colaborări de tipul win-win. De aceea, intenționăm ca în următoarea perioadă să dezvoltăm o rețea de parteneri, ABD Network, în care noii noștri parteneri vor beneficia de traininguri gratuite, programe de pregătire alternative, vor putea testa serviciile și produsele noastre sau își vor putea promova propriile produse. Astfel, indiferent că vorbim de online sau offline, vom fi alături de dumneavoastră într-un ecosistem funcțional și transparent în care ne vom dezvolta împreună.

Roof Garden

Te invităm să vizionezi istoricul nostru în harta interactivă în care vei regăsi date importante despre regiunile din România unde am livrat traininguri, consilieri în carieră și ședințe de coaching & mentoring.

Devino chiar tu următorul nostru partener!

Partener: Detalii
Working Together

Cum devin partener?

Ne trimiți datele tale de contact împreună cu mesajul „Vreau să devin partener!” iar noi revenim în cel mult 24 de ore cu informații despre procedura de înscriere în ABD Network. Nu vei regreta această decizie!

Este plăcerea noastră să te avem ca partener!

Image by Robert Bye

Parteneriat

cu școli / licee

Instituțiile cu rol educațional reprezintă parteneri extrem de valoroși pentru noi, întrucât au un potențial enorm de schimbare și apetit de dezvoltare. Așa că, dacă ești directorul/managerul unei școli sau centru educațional, nu ezita să ne contactezi pentru a-ți propune un parteneriat în zonele de consiliere vocațională sau de mentorat și coaching.

Image by Pang Yuhao

suntem partenerul tău

Credem că în fiecare instituție educațională sunt necesare două elemente în viitorul apropiat:

  1.  Un department de training (fie intern, fie externalizat) pentru pregătirea alternativă a profesorilor și a elevilor.

  2.  Un cabinet de psihologie (fie intern, fie externalizat) care să aibă instrumente credibile și viabile de evaluare a elevilor din școala respectivă și, inclusiv, de dezvoltare a profesorilor sau liderilor educaționali în vederea creșterii performanței și a eficienței individuale și instituționale.

Lasă-ne un mesaj și vom reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă de parteneriat!

Modern Architecture

alte instituții sau

organizații 

Elita de astăzi, dacă nu reuşeşte să le arate tinerilor și adulților care acum se formează sau reprofesionalizează în România, că viitorul se poate construi, va rata sistematic două proiecte de țară pe care orice stat le are în vedere:

  1. Integrarea rapidă a tinerilor pe o piață a muncii din ce în ce mai dinamică și competitivă;

  2. Reprofesionalizarea adulților care au fost surprinși de cea de-a Patra Revoluție Industrială și de tranziția către o lume din ce în ce mai digitalizată și tehnologizată.

bottom of page