top of page

Jucăm un joc infinit și aducem viitorul

în prezent prin coaching, mentoring și training.

Work Presentation

De ce ABD consiliere?

Ne dorim să inspirăm oamenii cu care lucrăm, nu doar la modul declarativ, ci prin acțiuni practice și pragmatice. Vrem să îi ajutăm să conștientizeze că tot ceea ce poate concepe mintea umană, inițial la nivel abstract, poate fi realizat.

 

Cele mai întâlnite două cuvinte  din formularele de self-feedback ale participanților de la traininguri, în general, sunt: „motivația“ și „disciplina“. Ați ghicit, e vorba de lipsa lor. Astfel, noi nu invetăm nevoi la care să venim ulterior cu rezolvări.

Detalii: De ce? (1)
Detalii: De ce? (2)
Building
Nu reinvetăm nici măcar roata. Toate programele noastre sunt bazate pe o analiză continuă a nevoilor existente.

Oferim consiliere de business development, servicii de brand analysis, de evaluarea a cohortei de angajați, de optimizare a planului de afaceri, de brand awareness și de training profesionist.

ABD Consiliere are o gamă vastă de clienți.

Detalii: De ce? (3)
Institute

Educație & dezvoltare

Și chiar dacă principiul fundamental al economiei ne spune că nevoile sunt nelimitate și resursele sunt limitate, noi credem exact opusul. Nevoile oamenilor în materie de educație și dezvoltare nu sunt chiar atât de multe pe cât s-ar putea crede; ele pornesc de la o serie de micro-nevoi de bază care odată ce au fost acoperite, ajută individul să se dezvolte plenar. Și da, resursele noastre sunt nelimitate, resursele noastre ca traineri și consultanți, evident. Avem creativitatea de partea noastră, suntem dinamici și căutăm mereu inovația.

Detalii: Cum? (1)
Open Work Space

Cum lucrează

ABD consiliere?

Oamenii din prezent, echipele de lucru din corporații, instituțiile publice și organizațiile non-guvernamentale au devenit în ultimii ani din ce în ce mai heterogeni sub diverse aspecte: vârstă, mentalitate, comportamente, preferințe etc. Acest fenomen are un potențial negativ extrem de mare în a crea diviziuni în mințile oamenilor, în mod specific, apoi în cadrul echipelor de lucru, departamentelor și viziunii organizaționale, în general.

Detalii: Cum? (2)
Racing Driving

Echipa

ABD Consiliere

Și acest „potențial“ a fost extrem de bine valorificat în ultima vreme deoarece nu s-a plecat niciodată de la DE CE. La Ability Development, venim în întâmpinarea acestei situații cu o echipă multigenerațională, pentru a crea omogenitatea care lipsește; o omogenitate bazată pe obective, strategie și experiență. Modelul propus de ABD devine astfel unul transferabil și importabil, aplicarea lui conducând la o mai bună coeziune și convergență. 

Detalii: Ce? (1)
New York Office

Ce face

ABD consiliere?

Ședințele de consultanță în carieră, cele de coaching și mentoring, programele de training personalizat sunt contexte create de noi, în calitate de facilitatori, în cadrul cărora clienții ne prezintă situațiile pe care le întâmpină, iar noi îi ajutăm să vină singuri cu răspunsuri, aducând adevăratele lor nevoi în zona de conștientizare. Trainerii ABD au o experieță cumulată de peste 40, aceasta fiind doar una din multiplele resurse pe care Ability Development le pune la dispoziția clienților săi.

At the Meeting Room

resursele

ABD consiliere?

Ați observat nuanța, da? Am spus resurse, nu oferte sau produse. Credem că există o economie a ideilor originale și a resurselor de calitate pe care vrem să o dezvoltăm. CE-ul nostru se construiește și redefinește continuu pentru că singura constantă a acestei lumi este schimbarea, pentru că ne place să ne surprindem clienții (în mod plăcut) și pentru că încercăm să construim un viitor pe care nu îl putem atinge încă, dar pe care suntem siguri că îl vizualizăm și îl vom trăi cât de curând. Credeți-ne, este tare frumos!

Detalii: Ce? (2)
bottom of page