top of page
Banner main educatie-01.jpg

Cursul de EDUCATOR SPECIALIZAT
al Ability Development

Cover Educator Specializat.png

Autorizat de către

Ministerul Muncii & Ministerul Educației

Formator: descriere

Descriere curs

Cursul dezvoltat de Ability Development este un program complet de calificare pentru profesia de Educator Specializat! Programul complet are durata de 1080 ore (aproximativ 30 de săptămâni).

Acest curs este de calificare și se adresează profesioniștilor care doresc să obțină experiență în lucrul cu copiii și care doresc să certifice și să dezvolte anumite competențe specifice legate de activitățile regăsite în sectorul serviciilor de educație şi de protecţie a copilului.

Metoda de

învățare

Metoda de învățare activă pentru adulți este cea experiențială:

       

  • 25% Prezentare teoretică;

  • 50% Activități practice;

  • 25% Dezbateri, discuții, planuri de acțiune, analize de rezultate asupra noțiunilor teoretice și practice prezentate.

Cover 2.jpg

informații despre curs

Library Tutor

Persoanele care pot aduce o adeverință că au experiență în lucru cu copii, că își desfășoară sau și-au desfășurat activitatea în unități școlare, sociale sau centre de copii beneficiază, conform legii de înjumătățirea a numărului de ore de calificare, așa că ne vom adresa în prima noastră grupa doar celor care au acest tip de experiență și cursul va dura doar 540 ore, respectiv 15 săptămâni (durata completă fiind de 1080 de ore, respectiv, 30 săptămâni).

Educatorul specializat își desfășoară activitatea în centrele de zi pentru copii, centrele de recuperare /reabilitare de copii, furnizori de servicii școlare private tip after-school sau grădinițe/creșe (de stat sau particulare), în școli, în organizații și/sau instituții specializate pentru educația copiilor. 

Cover 3.jpg
banner mic 1 educatie-01.jpg

Pricipalul obiectiv al acestui curs este de a consolida etapele de lucru cu copilul atipic sau aflat în situații atipice și de a stabili principiile unui plan de intervenție centrat pe nevoile, vulnerabilitățile și personalitatea copilului.

Dintre activitățile pe care le desfășoară educatorul specializat enumerăm susţinerea dezvoltării limbajului copilului, crearea contextului cotidian de stabilitate emoțională a copilului; acordarea îngrijirilor necesare copilului, realizarea educației specializate a copilului, susținerea integrării copilului în viața socială; asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului; menținerea integrității și siguranței beneficiarilor, planificarea activității. 

Storytime
After School

Cursul are o durată de 540 de ore, din care 180 sunt repartizate pentru partea teoretică și 360 de ore sunt alocate activităților practice. Seminariile teoretice se vor desfășura online și sunt eșalonate în general în zilele de weekend pe o perioadă de 15 săptămâni și partea practică va consta în diverse proiecte educaționale și teme de studiu care vor fi elaborate în funcție de disponibilitatea cursanților, pe parcursul programului de studiu, în centre de copii, grădinițe de stat și/sau private, în funcție de locul în care cursantul își desfășoară activitatea profesională.


De exemplu, pentru cei din București, Firma de formare a încheiat un parteneriat de practică cu un  Centru pentru Copii situat în cartierul Berceni din București, la circa 5 minute distanță de stația de metrou Dimitrie Leonida.
 

Banner mic 5 educatie-01.jpg
School Hallway

La finalul cursului vom organiza un examen care constă în două probe: cea teoretică (un test) și o probă practică - un plan de intervenție destinat atingerii obiectivelor educaționale în cazul unui copil atipic.

durata: 540/1080 h (1/3 h teorie + 2/3 h practică)

Image by Jason Goodman

Curs Educator Specializat

Preț: 1800 RON

Costul include: Taxa de Examen ANC, Plata Evaluatorilor ANC, materiale de curs etc.;

Condiții de acces

- copie act identitate;

- copie certificat de naștere;

- copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);

 - copie diplomă studii superioare.


Notă: pentru cetățeni străini (europeni) cu permis de munca în România (CNP românesc). În cazul actelor emise în străinătate, sunt necesare copii traduse, apostilate.

Comandă Cursul de

Educator specializat!

Costul cursului este de 1800 RON.

Plata se va efectua în rate, una la început de curs și restul pe parcurs, până la examen

După ce trimiteți actele, vă vom trimite formularele de înscriere și detalii privind plata.
Pentru mai multe detalii, puteți apela unul din numerele: 0736.366.382 sau 0761.055.856 și trimite un mesaj la  office@consiliereabd.ro 

 

bottom of page