top of page
Meserii Banner principal-01.jpg

Meserii & ABD consiliere

Echipa ABD Consiliere lucrează non-stop pentru

a-și pregăti clienții pentru meseriile viitorului.

Cu alte cuvinte, nu numai că utilizăm

tehnologie de ultimă oră, ci ne și

asigurăm că partenerii noștri

sunt pregătiți să față față

oricărui tip de

incertitudine.

Work Desk

te pregătim

pentru viitor

Suntem dedicați conturării unui mediu favorabil dezvoltării clienților noștri! În acest context, dispunem de experiența necesară pentru a ajuta la reconfigurarea abilităților și competențelor disponibile în vederea conturării unui „portret” profesional unic, ce abundă în avantaje competitive.

Excelență și nimic mai puțin!

Happy Office Workers

te ajutăm să îți alegi meseria

sau te ajutăm să te perfecționezi!

Meserii: Detalii

Meserii COR

Pentru fiecare client al ABD Consiliere este extrem de important să cunoască Clasificarea ocupațiilor din România! Numai în acest fel ei vor înțelege cu adevărat complexitatea „câmpului muncii”, slăbiciunile sale inerente și modurile prin care indivizii pot progresa din punct de vedere economic.

Meserii banner secundar-01.jpg
Meserii banner 3-01.jpg

meseriile viitorului

Echipa ABD Consiliere deține una dintre cele mai avansate baze de date despre meseriile viitorului! Cu alte cuvinte, noi suntem companionul tău de nădejde când vine vorba de orientare profesională și consiliere de carieră! 

Tehnologia noastră avansată te va ajuta să progresezi!

Office

Prezent

Prezentul a devenit din ce în ce mai dinamic pentru că este foarte influențat de viitor (de cel apropiat). Toate transformările la care asistăm acum sunt, de fapt, efecte ale zicalei „înapoi în viitor“.

Echipa Consiliere ABD consideră că fiecare individ ar trebui să fie capabil a prezice provocările profesionale de pe termen scurt și mediu. Este momentul a nu mai lăsa surprinși de neprevăzut!

Robot

viitor

 Pentru a nu mai fi surprinși de schimbările acelerate care vor avea loc, este nevoie să știm că pe lângă meseriile clasice pe care încă le regăsim în prezent, deja putem vorbi de meseriile viitorului. Aceste meserii vor reprezenta în 5-7 ani „noul normal“, așa că haideți să ne pregătim împreună pentru viitor.

Echipa Consiliere ABD  prezintă clienților săi o listă exhaustivă de meserii ale viitorului!

bottom of page