top of page

Cursuri ABD - Instrumente pentru domeniul HR

Actualizată în: 20 iun. 2020Schimbarea accelerata la care am fost supusi in ultimele luni si la care vom fi martori sau participanti de acum inainte dicteaza ritmul in care foarte multe industrii se vor reinventa. Companiile care nu vor avea instrumentele necesare pentru a cuantifica aceste schimbari la nivel organizational si nu vor lua decizii rapide, vor fi cele mai putin preferate de catre angajații viitorului, din ce in ce mai sofisticati si empowered. Revolutia care s-a pordus in zona de retail - online si offline - cu 10 ani in urma si a creat cumparatori/clienti mult mai sofisticati, se va replica acum în domeniul HR.


Instrumentele utilizate de Cursuri ABD pentru a-i ajuta pe specialistii, antreprenorii si managerii din HR sa-si imbunatateasca procesele, performantele si sa-si redefineasca obiectivele sunt bazate pe urmatoarea logica:

 

1. Analiza/Ajustare KPIs - 2. Diagnoza individuala&departamentala - 3. Training&Co.

 

Trainingul, in acest nou proces, devine luminita de la capatul tunelulului, ultima faza dupa ce am trecut prin anteriorii doi pasi, mult mai relevanti pentru optimizarea eficientei departamentale si a companiei. Echipa noastra ofera servicii focusate pe urmatoarele arii ale domeniului HR:

  • Recrutare si Selectie

  • Integrarea noilor membrii in organizatie

  • Reorientare profesionala

  • Managementul performantei

  • Dezvoltarea profesionala – evaluarea nevoilor de dezvoltare

  • Traininguri specifice managementului resurselor umane

  • Comunicare interna – medierea relațiilor de comunicare intre angajati

  • Eficientizare organizaționala din punct de vedere al resurselor umane

In ce constau instrumentele noastre? In solutii concrete de masurare, ajustare si optimizare a performantei dezvoltate pa baza a peste 30 de ani de studii psihologice care contribuie la imbunatatirea performantei individuale si a culturii organizationale. Mai jos aveti o lista cu instrumentele:


1. GR8 Remote Employee

2. GR8 Remote Manager

3. GR8 Leader in a VUCA World

4. GR8 Remote Teams

5. GR8 Customer Service


Acestea sunt doar cateva din serviciile pe care le utilizam impreuna cu partenerii nostrii de la Great People Inside. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta pe email sau la telefon: https://bit.ly/3bnIqid. Alaturi de noi, revolutia schimbarii nu ti se va mai parea atat de WOW.

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page