top of page

Despre un trainer (un pic) „altfel“


La rubrica „Traineri (un pic) altfel“, am hotarat sa il prezentam publicului astazi pe Alexandru Marin. Nu o sa va spunem mai mult despre cine este, ci despre ceea ce face pentru ca, exact cum ii place acestuia sa spuna: identitatea este definita de actiune si disciplina implementarii. Look cum arata un Alexandru Marin vazut prin lentila cu dioptrie 3 la nivel actional:


1. Alex organizeaza si faciliteaza de peste cinci ani programe de comunicare (organizationala, in business, strategica etc.), Mental Models (inspired by Charlie Munger), Media Training (Oratrio style), Public Speaking, leadership&management, antreprenoriat, HR, KPI Practitioner, Sales&Fundraising, Talent Acquisition si Training for multilevel change, Coaching and Mentroing in tara (Leader Mindset Training, Ability Development, Asociatia COSI, MEN, ESE - European Support for Education, Dialectica, GPI, Kronsavier etc.) si in afara (Bioenergy Europe, Parlamentul European, ICR Istanbul, WebShop Solutions etc.).

2. Pasiunea pentru formarea profesionala a adultilor in aceste domenii l-a adus cat mai aproape de zona corporate, unde contribuie la dezvoltarea resursei umane bazandu-se pe logica si actiunea multi si transdisciplinara, precum și pe blended learning. Ii place sa ajute oamenii sa-si descopere potentialul (adică butonul START-STOP) si sa ii impinga cat mai mult în zona de disconfort, cum ar spune Marcia Reynolds.

3. Scopul sau final este sa ii faca sa alerge acea extra mile in fața careia mare majoritate renunta. Astfel, la granita dintre transformational si tranzactional, ca facilitator, Alex se ghideaza dupa urmatoarele valori: dedicare, conexiune și posibilitate.


Fii si tu ca Alex! Glumim. Invata sa devii propriul erou cat mai devreme sau cum ar zice scriitorul: ''Be yourself, everyone else is already taken!''.


TO BE CONTINUED...

179 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page