top of page
Graphs
Managementul Datelor: Banner pincipal

Date personale

Siguranță maximă - legislație respectată -

Management judicios

Great management

Echipa IT a Ability Development depune toate eforturile necesare pentru a păstra datele personale ale utilizatorilor site-ului Consiliere ABD în condiții de maximă siguranță.

În acest context, confirmăm că nu salvăm date de identificare geografică, date personale de tip CNP - Adresă de reședință - Adresă de domiciuliu și niciun alt fel de set de date care are un caracter strict confidențial.

 

Team Meeting
Aerial Marina Shot

DAte necesare

Echipa IT a Ability Development respectă toate normele juridice alfate în vigoare ce fac referire la colectarea, managementul și utilizarea datelor cu caracter personal (inclusiv renumitul GDPR).
 

Singurele date pe care Echipa IT a Ability Development le colectează se limitează la numele, prenumele și detaliile despre activitatea (opțional) de formator / trainer a partenerilor din rețeaua ABD.
 

Analysing Data

Toate datele colectate sunt păstrate pe medii de stocare incriptate, foarte sigure, și sunt accesate de un număr restrâns de persoane pentru a facilita funcționarea website-ului. Acestea nu sunt distribuite cu terțe persoane.
 

bottom of page