top of page
FAQ: Banner
Abstract Painting

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Noi, Echipa ABD Consiliere, răspundem la cele mai importante întrebări pe care clienții le pot avea despre activitatea noastră.

Punem mare preț pe transparență, profesionalism și performanță. Prin urmare, tot ce facem este dus la superlativ.

Surfers

Indiferent de întrebare, Echipa ABD Consiliere îți stă la dispoziție!

Filozofia noastră, combinată cu dorința de a ajuta fiecare client în demersurile sale, ne conferă posibilitatea de a acționa cu celeritate în cadrul fiecărui proiect derulat.

FAQ: Banner 1

NU lăsăm nici măcar o întrebare

fără Răspuns

Nature Explorer

Mă poate ajuta ABD Consiliere să mă dezvolt la potențialul meu maxim? Dacă da, atunci cum face asta?
 

Cu siguranță! Atragerea oportunităților relevante de carieră și atingerea nivelului maxim de performanță individuală sunt obiectivele noastre principale. Instrumentele noastre vă permit să vă dezvoltați proactiv și să aveți un management eficient al propriei cariere. Astfel veți fi mai mulțumiți cu propria viață și propriile alegeri, crescându-vă semnificativ nivelul de performanță.

Running Up
Ce înseamnă „personalizabil“?

Înseamnă că puteți personaliza chestionarele de evaluare pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră și cerințelor specifice de evaluare și elaborare a rapoartelor. Practic, noi vă punem la dispoziție două modalități distincte de personalizare:

Standard și Integrală.

Boats in the Bay

Personalizare Standard

 Această personalizare vă permite crearea propriilor dumneavoastră evaluări printr-un simplu exercițiu de alegere a dimensiunilor, pe parcursul căruia veți fi ghidați de platformă. Veți fi impresionați de numărul mare de opțiuni disponibile!

Boat on Lake

Personalizare integrală

Dacă aveți nevoi mai complexe de personalizare – cum ar fi construirea propriilor evaluări și a rapoartelor unice, create special pentru compania dumneavoastră – noi vă punem la dispoziție opțiunea personalizării integrale. Acesta este un proces ce durează aproximativ 2 luni, timp în care dezvoltăm evaluări măsurând cu exactitate valorile, competențele specifice și esențiale succesului companiei dumneavoastră.

Modern Office

Evaluările dumneavoastră sunt valide și de încredere?

Bineînțeles! Dacă sunteți familiarizat cu utilizarea unor evaluări  psihologice sau de HR, probabil știți deja cât de important este ca acestea să fie valide și de încredere. Noi depășim toate standardele și îndrăznim să spunem că sunt puțini furnizori tradiționali (dacă se poate spune că sunt) care să întrunească nivelul nostru de calitate și inovare.

Windsurfing

ABD Consiliere oferă și alte servicii în afară de evaluare?

Da! Pentru a ajuta aptitudinile dumneavoastră să se dezvolte în mod constant, platforma noastră oferă training online și offline menite să acopere lacunele de performanță. Desigur, acest tip de training este adaptat individual, pe baza datelor de evaluare și cerințelor unice ale persoanei evaluate. Prin această abordare, minimizăm eforturile și costurile de training.

Modern Office

Sunt scumpe instrumentele dumneavoastră de evaluare?

Depinde! Noi avem un sistem de tarifare valorică care asigură un raport preț-calitate foarte bun. Dacă doriți să creați o evaluare sau un chestionar care măsoară 8 dimensiuni diferite, plătiți doar pentru acele 8 dimensiuni. Dacă folosiți un model standard de evaluare, plătiți pentru numărul de dimensiuni incluse în acel model. Convingerea noastră este ca dumneavoastră nu trebuie să plătiți pentru  lucrurile de care nu aveți nevoie sau pe care nu le doriți, așa că vă putem îndruma în alegerea celui mai bun pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastră.

bottom of page