top of page

Pilonii atracției în training


 

La Ability Development, avem o credință foarte puternică în faptul că stimularea diversității individuale poate să coducă la omogenitatea constructivă pe termen lung. Cercul nostru de aur se bazează pe răspunsurile cumulate la trei întrebări simple: DE CE ?, CUM ? și CE?.


 

DE CE?

 

Ne dorim să inspirăm oamenii cu care lucrăm, nu doar la modul declarativ, ci prin acțiuni practice și pragmatice. Vrem să îi ajutăm să conștientizeze că tot ceea ce poate concepe mintea umană, inițial la nivel abstract, poate fi realizat. Cele mai întâlnite două cuvinte din formularele de self-feedback ale participanților de la traininguri, în general, sunt: „motivația“ și „disciplina“. Ați ghicit, e vorba de lipsa lor. Astfel, noi nu invetăm nevoi la care să venim ulterior cu rezolvări. Nu reinvetăm nici măcar roata. Toate trainingurile noastre sunt bazate pe o analiză continuă a nevoilor existente. Și chiar dacă principiul fundamental al economiei ne spune că nevoile sunt nelimitate și resursele sunt limitate, noi credem exact opusul. Nevoile oamenilor în materie de tranining nu sunt chiar atât de multe pe cât s-ar putea crede; ele pornesc de la o serie de micro-nevoi de bază care odată ce au fost acoperite, ajută individul să se dezvolte plenar. Și da, resursele noastre sunt nelimitate, resursele noastre ca traineri, evident. Avem creativitatea de partea noastră, suntem dinamici și căutăm mereu inovația.


 

CUM?

 

Echipele de lucru din corporații, instituțiile publice și organizațiile non-guvernamentale au devenit în ultimii ani din ce în ce mai heterogene sub diverse aspecte: vârstă, mentalitate, comportamente, preferințe etc. Acest fenomen are un potențial negativ extrem de mare în a crea diviziuni în cadrul echipelor de lucru, departamentelor și viziunii organizaționale, în general. Și acest „potențial“ a fost extrem de bine valorificat în ultima vreme de traineri care nu au plecat niciodată de la DE CE, focusându-se exclusiv pe materialul pe care îl livrează. La Ability Development, venim în întâmpinarea acestei situații cu o echipă de trei traineri, din trei generații diferite, pentru a crea omogenitatea care lipsește în instituțiile amintite anterior; o omogenitate bazată pe obective, strategie și experiență. Modelul propus de ABD devine astfel unul transferabil și importabil, aplicarea lui conducând la o mai bună coeziune și convergență a membrilor din interiorul echipelor și nu numai.


 

CE?

 

Programele de training personalizat, modulele în cadrul cărora clienții propun ce tematici vor fi abordate și dezbătute, cei trei traineri cu experieță de peste 20 de ani sunt doar câteva din resursele pe care Ability Development le pune la dispoziția clienților săi. Ați observat nuanța, da? Am spus resurse, nu oferte sau produse. Credem că există o economie a ideilor originale și a resurselor de calitate pe care vrem să o dezvoltăm. CE-ul nostru se construiește și redefinește continuu pentru că singura constantă a acestei lumi este schimbarea, pentru că ne place să ne surprindem clienții (în mod plăcut) și pentru că încercăm să contsruim un viitor pe care nu îl putem atinge, dar pe care îl vizualizăm. Credeți-ne, este tare frumos!

61 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page