top of page

Integrator - Cel mai nou program integrat de dezvoltare individuală din România, 16-25 ani

Actualizată în: 1 dec. 2020 

Dacă ai între 16 și 25 de ani, fă-ți un cadou și înscrie-te la cel mai nou program integrat de dezvoltare individuală din România, Integrator, care se va desfășura în perioada 13 februarie - 28 martie 2021.


Poți alege dintre cele trei pachete:


1. SILVER - 2 programe de training integrativ a câte 10h fiecare;

2. GOLD - 2 programe de training de 10h fiecare și o evaluare VIA cu 14 dimensiuni (Vocație, Interese, Autocunoaștere);

3. PLATINUM - 3 programe de training de 10h fiecare și o evaluare GFS cu 18 dimensiuni (Great Full Spectrum).

 

Integrator este un proiect marca Leader Mindset Training pentru segmentul de vârstă 16-25 ani prin care intenționăm să transformăm în self-leaderi și vectori ai schimbării sociale persoanele care se află la începutul carierei. Astfel, vrem să îi sprijinim încă de la început într-un proces de devenire sustenabil în care să ia cele mai bune decizii personale și profesionale.


Conceptul de dezvoltare integrată pe care Leader Mindset Training îl are în vedere se bazează pe un mix de metode și instrumente de învățare - blended learning - precum și pe o serie de arii de învățare actuale și orientate spre viitorul (foarte) apropiat.


Împreună vom defini CE-ul, CUM-ul și DE CE-ul acestei noi filosofii de învățare, particularizând totul pentru nevoile concrete de învățare ale participanților.


În cadrul acestui program care va începe la jumătatea lunii februarie 2021 se pot înscrie maxim 25 de persoane pentru a facilita cooperarea de calitate între formatori și cursanți. Programul se va încheia pe 28 martie, iar participanții vor avea intervale deschise în care pot intra la training-urile online în funcție de disponibilitatea lor.


Vor exista trei pachete de training integrativ:


✅ 1. SILVER (500 lei)- 2 programe de training la alegere a câte 10h fiecare;

✅2. GOLD (700 lei) - 2 programe de training la alegere a câte 10h fiecare și un test VIA de evaluare personală cu 14 dimensiuni;

✅3. PLATINUM (900 lei) - 3 programe de training la alegere a câte 10h fiecare și un test GFS de evaluare personală cu 18 dimensiuni.


Dacă ți-am stârnit curiozitatea, completează formularul de la următorul link cu mesajul Integrator: https://bit.ly/37rQhNe și îți vom rezerva instant un loc la programul care va începe în 2021. Mai jos vei găsi informații despre programa detaliată a proiectului și despre cursurile integrate din care poți alege (bomboniera).


DON'T be shy!


P.S.


Dacă vrei să consulți agenda programului, ai aici toate detaliile: https://bit.ly/3lWAKtj.

15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page