top of page

Dacă toată lumea gândește la fel, înseamnă că nimeni nu gândește


 

Dacă toată lumea gândește la fel, înseamnă că nimeni nu gândește. Vă invit să vă raportați la dogme, ideologii, religii și alte povești cu iz metafizic. Dacă ești înconjurat de oameni uniformi, începe rapid detoxifierea! Care e cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla?


În primul rând, poți învăța să gândești pozitiv, să vezi oportunități și soluții acolo unde înainte vedeai doar probleme.


În al doilea rând, poți începe să fii spălat pe creier de oameni care au contestat de multe ori regulile vieții și îți pot arăta cum să crezi în tine și cum să atingi tot ceea ce îți propui în jocul infinit.


În al treilea rând, poți scăpa de mediocritate, zona aia gri în care mulți se scaldă cam toață viața lor pentru că le-a fost frică sâ încerce și să conteste sistemul, adică cutia îngustă în care s-au născut.


Odată eliberat de toate aceste moșteniri și monștri sacri, vei fi nud, tabula rasa intelectual, spiritual, mental, gândind pentru tine, împreună cu ființa ta, eliberând resursele interne pe care nu ai știu cum să le activezi pentru că te-a învățat cineva pe tine că e nevoie să fii preocuapt de ce se întâmplă în afară, și nu înăuntru.


Jocul e simplu, începe doar să gândești pentru tine și să vezi înălțându-te peste gândirea colectivă.

Mă bucur că ai scăpat din cușcă, proaspăt liber-cugetător! Să ne maturizăm puțin și să creștem prin noi înșine, singurul mod organic de a progresa. Totul se află în noi, nu în afară, răspunsuri, întrebări, fericire, frumusețe, viață și moarte, adevăr și evoluție. Am ținut doar să-ți reamintesc, om născut liber și peste tot pus în lanțuri! Nimic mai mult, nimic mai puțin.

79 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page